Четверо людей потрапили на лікарняні ліжка в результаті дорожньо-транспортних пригод, які стались в Гайсинському, Вінницькому, Літинському та Тиврівському районах області.

5 грудня о 08.00 годині в місті Гайсин 40-річний водій, рухаючись автомобілем «Фольксваген» по вулиці 1-Травня, здійснив наїзд на 58-річного велосипедиста. Чоловік рухався у попутному напрямку з легковиком. Травмований чоловік госпіталізований до Гайсинської лікарні.

У Вінницькому районі близько 15.00 години неподалік смт. Стрижавка водій автомобіля «BMW» не справився з керуванням та з’їхав у кювет де зіткнувся з деревом. 30-річний водій з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Цього ж дня о 22.00 годині в смт. Літин 38-річний житель Одеси, керуючи автомобілем «ДАФ», здійснив наїзд на 38-річного пішохода. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Внаслідок автопригоди пішохід госпіталізований до Літинської лікарні.

6 грудня близько 18.00 години у Тиврівському районі на автодорозі між населеними пунктами Гнівань та Сутиски, 36-річний водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля. З тілесними ушкодженнями водій госпіталізований до хірургічного відділення Тиврівської районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 3131
Поширень: 0