5 грудня у Літині під колеса вантажівки «DAF» потрапив 38-річний пішохід. Поліцейський, який став випадковим очевидцем аварії, своєчасно надав йому медичну допомогу та врятував життя потерпілого.

Автопригода сталась близько 21.30 години. Потерпілий потрапив під колеса вантажівки, коли переходив дорогу у невстановленому місці.

Випадковим очевидцем події став заступник начальника слідчого відділення Літинського відділення поліції Петро Додукало. Чоловік викликав швидку, поліцію та поспішив на допомогу потерпілому.

- Я стояв спиною до місця події, коли почув крик. Обернувшись, побачив гальмуючу вантажівку, – згадує Петро Додукало. - Підбіг до постраждалого, побачив його переламану ногу і зрозумів, що чоловікові потрібно накласти джгут, оскільки він швидко втрачав кров, і стан його був важкий.

Поліцейський разом з водієм вантажівки надали чоловікові першу медичну допомогу. Поки до потерпілого поспішали медики та правоохоронці, Петро Додукало регулював рух автотранспорту на місці події.

Щоб врятувати життя потерпілому, лікарі були змушені провести ампутацію кінцівки. Зараз чоловік знаходиться в районній лікарні.



Переглядів: 3900
Поширень: 0