16 серпня 2015 року в одному з сіл Могилів-Подільського району місцевий житель через ревнощі до смерті побив свого сусіда. Наступного дня у лікарні потерпілий від масивного крововиливу у головний мозок помер. За нанесення тілесних ушкоджень, що стали причиною смерті 39-річного односельця, підсудному призначено покарання - 7 років ув’язнення.

16 серпня під час застілля у будинку 41-річного місцевого жителя між господарем та його 39-річним сусідом на грунті ревнощів виникла сварка та бійка, під час якої гість отримав численні ушкодження голови. Коли побитий чоловік прийшов додому, стан його здоров’я різко погіршився, і його матір викликала лікарів.

Без свідомості чоловік каретою швидкої допомоги був доставлений до реанімаційного відділення лікарні, де наступного дня помер.

За висновком судово-медичного експерта смерть потерпілого настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми у вигляді масивного крововиливу під тверду мозкову оболонку головного мозку та набряку речовини головного мозку.

Днями Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області визнав підсудного винним у скоєні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та призначив йому покарання у виді 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 3665
Поширень: 0