15 грудня водій невстановленого автомобіля біля села Дашів Іллінецького району скоїв наїзд на двох велосипедистів та зник з місця автопригоди. Один з потерпілих помер у лікарні.

Близько шостої години вечора водій невстановленого автомобіля збив велосипедистів, які рухались у попутному напрямку. Один з чоловіків – 46-річний житель с. Кальник з травмою голови був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні, де, не приходячи до свідомості, помер.

Другий велосипедист не постраждав. За його словами, автівка, що їх збила – «ВАЗ 2101» або «ВАЗ 2107». Майже за добу на подвір’ї нежилого будинку в с. Волошкове працівники поліції знайшли автомобіль «ВАЗ 2101», обмотаний поліетиленовою плівкою, з пошкодженнями характерними для ДТП. Невдовзі встановили його власника. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Чоловік зізнався у скоєному, а свою втечу пояснив страхом відповідальності.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2341
Поширень: 0