18 грудня о 3:29 в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Борщі на вул. Лісова сталося загорання житлового будинку.

На місце виклику одразу прибуло відділення Державної пожежно-рятувальної частини №15 м.Бар. На момент прибуття підрозділу вогнем було охоплено дах житлового будинку на площі 40 м.кв. Загорання локалізовано о 4:12, а повністю ліквідовано о 4:32.  Для ліквідації пожежі залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Наразі збитки від пожежі з’ясовуються.

Ймовірною причиною загорання стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Минулої доби о 20:32 сталося загорання приватного житлового будинку у с.Велика Русава Томашпільського району на вул. Калініна. На виклик негайно прибуло відділення Державної пожежно-рятувальної частини №28 м.Томашпіль.

Як з’ясувалося, загорання виникло на веранді, у результаті чого вогонь поширився на коридор та горищне приміщення. Силами рятувальників пожежу вдалося локалізувати о 21:23, а повністю ліквідувати о 22:00.

Наразі причина та збитки пожежі з’ясовуються.

Головне управління ДСНС України у Вінницькій області закликає громадян бути обережними з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті.



Переглядів: 2536
Поширень: 0