18 грудня у місті Жмеринка урочисто відкрито дошкільний навчальний заклад № 8 «Барвінок». Створений на базі одного з приміщень місцевої школи-інтернату, дитсадок готовий прийняти сьогодні 45 маленьких жмеринчан. На черзі ж - реконструкція другого та третього поверхів будівлі, що дозволить відкрити ще 6 дошкільних груп.

З радісною подією мешканців Жмеринки вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник голови обласної Ради Олександр Качур та Жмеринський міський голова Анатолій Кушнір.

«Місто Жмеринка – особливе на карті Вінницької області. Тут особлива енергетика, креативні люди, і мені дуже приємно бути тут напередодні Дня Святого Миколая, - звернувся з вітальним словом до усіх присутніх голова облдержадміністрації Валерій Коровій. - У переддень цього свята ми всі стаємо маленькими дітьми, віримо в добро, справедливість, любов, бажаємо, щоб здійснились всі наші мрії і бажання, чекаємо подарунків. І я думаю, що сьогоднішнє відкриття дошкільного навчального закладу є здійсненням мрії, адже це дійсно подарунок для наших дітей. У ці непрості дні, які переживає Україна, український народ, такі події нам дуже потрібні».

До дня Святого Миколая у Жмеринці відкрили новий дитячий садочок на 240 місць

У дарунок закладу керівник Вінниччини презентував комп’ютерну техніку, а для малечі – солодкі подарунки. Відтак із побажаннями віри, добра та мирного неба привітав жмеринчан із прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

До дня Святого Миколая у Жмеринці відкрили новий дитячий садочок на 240 місць

З нагоди урочистої події дошкільнята приймали вітання і від заступника голови обласної Ради Олександра Качура, і від Жмеринського міського голови Анатолія Кушніра. А по завершенню урочистої частини заходу та перерізання символічної стрічки, дітлахи та їх батьки мали змогу оглянути приміщення дошкільного навчального закладу.

До дня Святого Миколая у Жмеринці відкрили новий дитячий садочок на 240 місць

За словами завідувача дитсадка Олени Яворської, роботи з реконструкції приміщення під потреби дошкільнят тривали з червня поточного року. За такий короткий термін вдалося здійснити усі необхідні роботи для відкриття в закладі двох дошкільних груп. Загалом же, по мірі виконання ремонтних робіт на двох інших поверхах будівлі, планується, що ДНЗ «Барвінок» надаватиме дошкільну освіту 240 маленьким жмеринчанам.



Переглядів: 5910
Поширень: 0