Працівники тростянецької поліції затримали двох школярів, які вночі з приміщення магазину викрали гроші, цигарки та продукти харчування. Затримали підозрюваних правоохоронці наступного дня у школі. Дещо з вкраденого вони принесли у навчальний заклад.

До Тростянецького відділення Бершадського відділу поліції звернулась власниця одного з продуктових магазинів районного центру з заявою про крадіжку грошей та продуктів.

Вночі на 18 грудня невідомі особи шляхом відкриття вхідних дверей проникли в приміщення магазину звідки скоїли крадіжку тютюнових виробів, продуктів харчування та грошей в сумі 3 000 гривень.

Як розповів начальник тростянецької поліції Ігор Соломон, підозри правоохоронців щодо особи причетної до крадіжки впали на сина продавчині. Як з’ясувалося, хлопець взяв з маминої сумки ключі від магазину, разом з товаришем скоїв крадіжку, після чого повернув ключі на місце.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення 16-річним підліткам загрожує покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2203
Поширень: 0