Зловмисниками виявились двоє неповнолітніх хлопців, які неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців. Підліткам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 8 років позбавлення волі.

До чергової частини Літинського відділення поліції 19 грудня звернувся 79-річний пенсіонер та повідомив, що невідомі особи викрали його автомобіль «Фольксваген Джетта», який знаходився у незачиненому гаражі на території домогосподарства.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці у сусідньому селі знайшли викрадений автомобіль та затримали зловмисників. Ними виявилися двоє 15-річних підлітків, на рахунку яких декiлька крадіжок.

Як розповів начальник Літинського відділення поліції ГУНП у Вінницькій області Юрій Найчук, щоб не розбудити господаря, хлопці виштовхали автомобіль з гаража. Проїхавши декілька кілометрів, в автівці закінчився бензин. Довелося йти пішки до найближчої АЗС за пальним. Там зловмисників затримали правоохоронці.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.



Переглядів: 2155
Поширень: 0