25 грудня, о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому чотирьохквартирному житловому будинку №17 на вулиці Пролетарській в м. Гнівань Тиврівського району.

За викликом до місця пожежі одразу прибули рятувальники трьох Державних пожежно-рятувальних частин міст Гнівань, смт Тиврів та м.Вінниці (ДПРЧ-6, ДПРЧ-31 та ДПРЧ-1), а також пожежна команда місцевої військової частини.

Під час гасіння пожежі врятовано власницю однієї з квартир, 1995 р.н., та її однорічну дитину. Дівчинка перебуває у сусідів, а маму каретою швидкої медичної допомоги доправлено у районну лікарню. Під час пожежі жінка отруїлася продуктами горіння.

В Гнівані із палаючого будинку врятували матір та однорічну дитину

Гасіння вогню ускладнювалося сильним задимленням, а також конструктивними особливостями стін – пустотами між цегляною кладкою та глиняною штукатуркою.

О 14:13 пожежу було локалізовано, а о 15:48 ліквідовано. До гасіння вогню залучалося 20 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Внаслідок пожежі частково пошкоджено черепичний дах будівлі на площі 100 кв.м. В одній із квартир вогнем пошкоджено домашнє майно на площі орієнтовно 40 кв.м.

В Гнівані із палаючого будинку врятували матір та однорічну дитину

Рятувальникам вдалося запобігти поширенню вогню на сусідні квартири та споруди.

Причину пожежі, а також розмір збитків, завданих вогнем, встановлюють правоохоронні органи.



Переглядів: 3690
Поширень: 0