Протягом кількох годин тульчинські поліцейські встановили особу зловмисника, який напав на самотню пенсіонерку у селі Дранка. 16-річний підліток побив жінку та вимагав віддати заощадження.

31 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Дранка невідомий зловмисник проник до будинку 60-річної місцевої жительки та вимагав в неї гроші.

Як розповів начальник Тульчинського відділу поліції Василь Костишин, за описом потерпілої працівники поліції через декілька годин встановли особу нападника. Як з’ясувалось, потерпіла стала жертвою свого неповнолітнього односельця. Він ніколи не потрапляв в поле зору поліції та навчається в училищі.

Вночі хлопець, витягнувши віконну раму, проник до будинку потерпілої, побив її та почав вимагати гроші. Аби бабуся не сумнівалась у серйозності його намірів, зловмисник погрожував їй викруткою, яку заздалегідь прихопив з собою. Зрозумівши, що в пенсіонерки немає заощаджень, нападник залишив жінку у будинку та втік.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Підлітку загрожує до 12 років ув’язнення.



Переглядів: 2584
Поширень: 0