В дорожньо-транспортних пригодах, які сталися у Вінницькому та Барському районах області, загинули пішохід та велосипедист.

30 грудня близько першої години ночі в сели Якушинці Вінницького району 34- річний водій автомобіля «Мерседес», рухаючись у напрямку м. Могилів Подільський, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 61-річного пішохода. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці пригоди.

Цього ж дня о 18 годині на автомобільній дорозі сполученням Бар-Гармаки неподалік села Гайове, 41-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Рено», виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв наїзд на велосипедиста. 48-річний потерпілий загинув.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2790
Поширень: 0