Поліцейські Хмільницького відділу поліції в Бердичеві затримали двох підозрюваних у скоєнні розбійних нападів на пенсіонерок.

Жертвами злочинців стали дві одиноких літніх жінки, мешканки с. Великий Остріжок Хмільницького району. Із застосуванням сили та погроз нападники відібрали у них останні гроші. Потерпілі лише наступного дня звернулися по допомогу в поліцію.

31 грудня у вечірній час двоє невідомих, розбивши вікно, проникли до помешкання 80-річної жінки. Злочинці побили пенсіонерку та забрали 350 гривень заощаджень. Цих грошей їм було замало, відтак близько першої години ночі у такий же спосіб вони пробралися в будинок 93-річної мешканки села. Під погрозами бабуся віддала нападникам останні 300 гривень.

Після надходження повідомлень поліцейські швидко встановили та затримали зловмисників. Під підозру потрапили місцеві непрацюючі жителі 39 та 22-років.

Поліцейські затримали нападників у Бердичеві Житомирської області, де вони переховувалися у друзів. Затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.3 ст.187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням в житло). Такий злочин карається ув’язненням строком від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.



Переглядів: 2952
Поширень: 0