У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією на Вінниччині закриті 693 заклади освіти. Зокрема, у 523 школах регіону продовжено зимові канікули та у 170 садочках запроваджено карантин. Про це сьогодні в ході апаратної наради повідомила перший заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Чорна.

Канікули продовжено, або оголошено карантин у 16 районах та 3 містах обласного значення до 22 січня включно. Тобто, діти підуть до школи 25 січня. Канікули продовжено в 11 районах: Барському, Вінницькому, Жмеринському, Могилів-Подільському, Калинівському, Мурованокуриловецькому, Піщанському, Тиврівському, Шаргородському, Ямпільському, а також м. Вінниці. На вимушених канікулах до 1 лютого перебуватимуть учні Козятинського району, до 20 січня — міста Козятин. На цьому тижні вирішуватимуть чи виходити на навчання у Крижопільському та Літинському районах, а також у м. Жмеринка. Карантин оголошено у загальноосвітніх закладах в Гайсинському районі до 22 січня і в Немирівському районі до 8 лютого”, — розповіла О.Чорна.

Крім того, у дев’яти районах області запроваджено карантин у садочках.

Карантин оголошено по дошкільним навчальним закладам у Барському, Гайсинському, Калинівському, Крижопільському, Козятинському, Немирівському, Тиврівському та Шаргородському районах. В Тростянецькому районі один дошкільний заклад закритий на карантин до 1 лютого”, — зазначила Олена Чорна.

Також посадовець проінформувала, що сьогодні розпочали другий семестр усі ВНЗ Вінниччини. Також, окрім Барського та Вінницького коледжів, які продовжили зимові канікули, навчання розпочато і у закладах профтехосвіти області.



Переглядів: 3648
Поширень: 0