За інформацією Департаменту регіонального економічного розвитку ОДА у сфері житлово-комунального господарства за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища продовжується каналізування мікрорайону «Старе місто», завершено реконструкцію КНС № 12 по вул. Ватутіна та каналізаційного колектору лікарні ім. Ющенка в обласному центрі, збудовано мережі водовідведення в м. Жмеринка.

За рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку протягом четвертого кварталу минулого року збудовано мережі водопостачання в с. Лука-Мелешківська Вінницького району та артсвердловину в с. Флорино Бершадського району.

При залученні місцевих бюджетів та коштів населення збудовано водогони у м. Бар, с. Новоселиця Жмеринськкого, с. Тягун Іллінецького, с. Степашки Погребищенського районів, проведені роботи по реконструкції та капітальному ремонту мереж водопостачання у м. Гайсин, смт. Вендичани Могилів-Подільського, селах Самчинці та Нові Обіходи Немирівського районів.

Із залученням коштів населення та бюджетних спрямувань сільського бюджету продовжується газифікація с. Зарванці Вінницького району.

За участі коштів місцевих бюджетів проведені ремонтні роботи дорожнього покриття у містах Жмеринка, Погребище, Хмільник, смт. Крижопіль, Оратів, Тростянець, с. Бохоники Вінницького та с.Широка Гребля Козятинського районів.

За фінансової допомоги з державного фонду регіонального розвитку збудовано вставку між трамвайними лініями вул. Келецька-вул. Пирогова та реконструйовано проспект Космонавтів (І черга від просторової площі з літаком до вул. В.Порика) у м.Вінниця.

За рахунок власних коштів ПАТ «Вінницяобленерго» проведені роботи по реконструкції ліній електропередач у м. Хмільнику та с. Скарженці Хмільницького району.



Переглядів: 3008
Поширень: 0