51-річний житель с. Серебрія Могилів-Подільського району став черговою жертвою Інтернет-шахраїв. Правоохоронці розшукують зловмисників.

20 січня до Могилів-Подільського відділу поліції звернувся місцевий фермер. Чоловік повідомив, що став жертвою шахраїв. Він перерахував кошти в сумі 28 400 гривень за мінеральні добрива, які і досі не отримав.

Заступник начальника Могилів-Подільського відділу поліції Віталій Костецький розповів, що потерпілий в Інтернеті знайшов оголошення з продажу агрохімікатів за привабливою ціною. Перерахувавши гроші на рахунок зловмисників, заявник протягом місяця очікував оплачений товар. Коли зрозумів, що його ошукали, відразу ж звернувся до поліції.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Правоохоронці радять громадянам бути обережними під час придбання товарів через мережу Інтернет. Звертайте увагу на ціну товарів. Не варто купувати речі, вартістю яких набагато нижчою від ринкової.



Переглядів: 2543
Поширень: 0