Під час особистого огляду 30-річного жителя райцентру, оперативники Ілліненцького відділення поліції вилучили у чоловіка саморобні вибухові пристрої, холодну зброю та подрібнені рослини коноплі.

Повідомлення про чоловіка з автоматом, надійшло від жителів села Уланівка. Приїхавши на виклик, працівники поліції розшукали зловмисника. Ним виявися 30-річний житель міста Іллінці.

Як розповів начальник Іллінецького відділення поліції Володимир Гомон, під час огляду, в чоловіка поліцейські виявили два саморобних вибухових пристрої, ніж, пневматичні автомат та пістолет, сильнодіючі лікарські засоби та подрібнену речовину зеленого кольору зовні схожу на коноплю.

Пояснити походження та мету зберігання виявленого зловмисник не зміг.

Вилученні наркотичні речовини, вибухові пристрої та зброю направили на експертизу.

За даним фактом слідчим відділенням поліції відкриті два кримінальних провадження за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 309 КК України ( незаконне зберігання наркотичних речовин, психотропних речовин без мети збуту). Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 2942
Поширень: 0