За підозрою у скоєнні крадіжки працівники поліції затримали 16-річного підлітка. У пошуках легких грошей неповнолітній з будинку свого літнього родича викрав 70 тисяч гривень.

24 січня у селі Кацмазів жертвою крадіїв став 92-річний місцевий житель. Невідома особа, пошкодивши вікно, проникла в його будинок та викрала 70 тисяч гривень.

Як розповів керівник Жмеринської поліції Олександр Прозоровський, за декілька днів в ході проведення оперативних заходів під підозру правоохоронців потрапив далекий родич дідуся. У підлітка несподівано з’явився дорогий мобільний телефон, нові речі, він став робити коштовні подарунки своїй дівчині та друзям. Як з’ясувалось, всі ці покупки хлопець зробив за кошти потерпілого.

В поле зору правоохоронців підліток раніше не потрапляв. Він визнав свою провину та жалкує про те, що наробив. Всі викрадені кошти він встиг витратити.

За фактом крадіжки працівниками міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років.



Переглядів: 2155
Поширень: 0