Внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які сталися в Ямпільському та Жмеринському районах області, травмувалося п’ятеро людей.

26 січня близько 13.00 години на відрізку автодороги сполученням Ямпіль-Крижопіль, 55-річний водій автомобіля «ВАЗ-2107», виїжджаючи на перехрестя доріг, не надав перевагу у русі автомобілю «ВАЗ 2105» та допустив зіткнення. Внаслідок автопригоди водій автомобіля «ВАЗ-2107» та двоє його пасажирів віком 28 і 46 років отримали тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги потерпілі відпущені додому.

Цього ж дня у місті Жмеринці близько 14.30 годин, 32-річний місцевий житель, рухаючись автомобілем «Субару» по вулиці Птахіна, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес», за кермом якого знаходився 43-річний вінничанин. У результаті зіткнення водії автомобілів отримали незначні тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовились.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2533
Поширень: 0