В Оратівському районі нова система призначення житлових субсидій спрацювала ефективно. У цьому голову обласної державної адміністрації Валерія Коровія запевнили фахівці районного управління праці та соціального захисту населення. Сюди керівник Вінниччини завітав у рамках робочої поїздки до району, аби ознайомитись з ходом надання субсидій мешканцям територіальних громад Оратівщини.

За інформацією начальника управління Жанни Куліди, протягом року своїм правом на отримання житлової субсидії скористалися 5 124 сім’ї. Завдяки ж виділенню з районного бюджету коштів у сумі 40 тисяч гривень під районну програму «Мобільний соціальний офіс», послуги з питань призначення субсидій та інших соціальних виплат надавалися населенню Оратівщини безпосередньо в місцевих громадах.

В Оратівському районі за субсидією звернулося понад 5 тисяч родин

«Майже третина звернень за призначенням субсидій була прийнята на виїзних прийомах. Є дзвінки і на «гарячу лінію», але вони стосуються переважно роз’яснень», - відзначила Жанна Куліда.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій ознайомився з умовами праці спеціалістів управління та їх забезпеченням, відтак поцікавився, з якими труднощами зіштовхуються працівники у процесі своєї діяльності.

В Оратівському районі за субсидією звернулося понад 5 тисяч родин

Також керівник області відвідав районний центр надання адміністративних послуг, оглянувши його матеріально-технічне наповнення та ознайомившись з переліком пропонованих мешканцям Оратівщини послуг.



Переглядів: 3143
Поширень: 0