У результаті дорожньо-транспортних пригод, які сталися у Вінницькому, Літинському та Іллінецькому районах області постраждало шестеро людей.

30 січня близько 08.30 в селі Стадниця Вінницького району 33-річний водій автомобіля «Форд» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Опель», який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення 31-річна пасажирка «Форда» та 43-річний пасажир «Опеля» з тілесними ушкодження доставлені до лікарні.

31 січня о восьмій годині ранку на автомобільній дорозі сполученням «Хмільник-Літин» неподалік села Трибухи 23-річний водій автомобіля «BMW» не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії водій іномарки та його 45-річний пасажир з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Літинської районної лікарні.

Цього ж дня о 10.00 годині неподалік села Сорока Іллінецького району 25-річний житель Немирівського району, керуючи автомобілем «ВАЗ», з’їхав у кювет, де його автівка перекинулась. У результаті аварії 53-річна пасажирка отримали незначні тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовились.

В селі Зарванці Вінницького району 50-річний водій автомобіля «Сітроен» скоїв наїзд на 71-річного пішохода. З переломом руки та забоєм голови чоловіка доставили до міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

За усіма фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2268
Поширень: 0