Працівники калинівської поліції затримали чоловіка підозрюваного у скоєнні крадіжки грошей зі скрині пожертв. Гроші зловмисник витратив найближчому магазині, де був затриманий оперативниками.

Як розповів начальник Калинівського відділення поліції Анатолій Скічко, 1 лютого до поліції зателефонувала місцева жителька, яка вночі біля каплички побачила підозрілого чоловіка. Як з’ясувалося, він зі скрині пожертв викрав гроші.

Протягом години слідчо-оперативною групою підозрюваний був затриманий. Його шукали за описом заявниці і затримали у магазині нічної торгівлі. Ним виявився 19-річний житель одного з сіл району, який раніше проблем з правоохоронними органами не мав.

Як розповів затриманий, на злочин він наважився через скрутне матеріальне становище. Вночі, скориставшись відсутністю людей, з цілодобово відчиненої каплички зловмисник вкрав гроші зі скрині. Сума вкрадених коштів встановлюється. Затриманий зізнався, що у цій капличці гроші краде не вперше.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років позбавлення волі.



Переглядів: 1802
Поширень: 0