Працівники поліції затримали 25-річну жінку, яка пограбувала 94-річну самотню пенсіонерку. Вночі зловмисниця через вікно проникла у будинок своєї жертви та, зачинивши її у кімнаті, забрала зі скрині усі заощадження – понад 14 000 гривень.

5 лютого до Чернівецького відділення поліції ГУ Нацполіції у Вінницькій області з заявою про пограбування звернулась 94-річна жителька одного з сіл району. Заявниця повідомила, що вночі невідома жінка через вікно проникла у будинок, зачинила її в кімнаті та забрала усі заощадження. Ранком потерпілу у кімнаті, підпертою повною діжкою, виявила сусідка.

Протягом кількох годин особа причетна до цього злочину була встановлена та затримана. Нею виявилась 25-річна жителька сусіднього села. Шляхом віджиму вікна вона проникла у житло старенької та викрала гроші і продукти харчування. Частину грошей зловмисниця витратила, решту – повернула.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 2130
Поширень: 0