У одному з сіл Теплицького району місцевий житель прийшов до колишньої дружини з’ясовувати стосунки. Під час конфлікту, який відбувався на очах їхньої 14-річної дочки, чоловік вдарив дитину по голові та відібрав мобільний телефон. За свій вчинок чоловік може провести за гратами до 6 років.

Як розповів керівник Теплицького відділення поліції Віктор Пірус, до поліції з заявою про пограбування звернулась 34-річна жителька одного з сіл району. Жінка повідомила, що її колишній чоловік, розбивши вікно, проник у будинок, де вдарив дочку та відібрав у неї мобільний телефон.

Як з’ясувалося, нетверезий чоловік вирішив з’ясувати стосунки з колишньою дружиною. Сварка між подружжям відбувалося на очах у їхньої неповнолітньої дочки. Щоб вгамувати батька, дівчина взяла телефон викликати поліцію. За це батько вдарив її по голові та відібрав телефон.

41-річний правопорушник був затриманий правоохоронцями через кілька годин. Чоловік був в стані алкогольного сп’яніння і пояснити свій вчинок не зміг. Телефон вилучений та повернутий дівчині.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Чоловіку загрожує покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2100
Поширень: 0