Правоохоронці встановили та затримали водія, який 13 лютого в м. Липовець збив пішохода та з місця пригоди втік. Затримали правопорушника в обласному центрі. Пошкоджену автівку «Citroen Jumpy» він сховав в гаражі у товариша.

Як розповів начальник Липовецького відділення поліції Василь Фіногенов, 13 лютого до поліції надійшла інформація, що близько пів четвертої години ранку в районному центрі на вулиці Героїв Майдану водій іномарки скоїв наїзд на пішохода, який рухався по узбіччю дороги. Водій невстановленого автомобіля з місця пригоди зник.

Вжитими оперативно-пошуковими заходами, за допомогою записів з камер відеоспостережень та за уламками автівки на місці пригоди, правоохоронці встановили автомобіль та водія, причетного до ДТП. Ним виявився 29-річний місцевий житель. Автомобіль «Citroen Jumpy» чоловік сховав в гаражі у свого товариша, а сам поїхав у Вінницю.

В Липовці нетверезий водій збив пішохода і втік з місця ДТП

Як стало відомо, правопорушник знаходився за кермом у нетверезому стані. Він виїхав з місцевого кафе за цигарками та скоїв наїзд на пішохода. Свою втечу з місця пригоди пояснив страхом відповідальності.

Потерпілим виявився 28-річний вінничанин. З закритою черепно-мозковою травмою він госпіталізований до нейрохірургічного відділення вінницької лікарні. Його стан здоров’я лікарі характеризують, як стабільно важкий.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження потерпілому). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 4903
Поширень: 0