Ще у грудні Немирівщина долучилась до все обласної акції збору допомоги солдатам в зону АТО. Усі територіальні громади активно передавали захисникам продукти харчування, одяг, речі особистої гігієни, кошти. А минулого тижня на одну із робочих нарад у райдержадміністрацію та районну раду завітали учасник АТО Олександр Прилюк та волонтер, позаштатний радник голови Немирівської районної ради з питань волонтерства та учасників АТО Віолета Чегорян: вони прибули із подякою від солдат.

Гості привезли Немирівщині національний стяг із надписами із передової від вдячних солдат, котрі отримали зібрану громадянами провізію. Військові передають привіти, дякують за небайдужість та підтримку.

Немирівській школі передали прапор із зони АТО

Аналогічний прапор-відповідь передали й Ометинецькій школі: ще минулого року діти долучились до акції «Зігрій хоробре серце», відправивши у зону АТО це жовто-блакитне полотно із надписами-посланнями захисникам, аби ті швидше повертались додому живими і здоровими. Прапор туди прийшов ще у вересні, побувавши на позиціях у Авдіївці, а тепер – знову повертається до Ометинець із дякою від передовиків.



Переглядів: 2709
Поширень: 0