Учасники наради домовились про патрулювання військовослужбовців на об’єктах інфраструктури залізничної транспорту та встановлення на залізничних переїздах камер відеоспостереження.

В координаційній нараді взяли участь керівництво Головного управління Нацполіції, начальники відділів та відділень поліції, представники Жмеринської, Козятинської, Одеської дирекції залізничних перевезень виробничих підрозділів регіональних філій «Південно-Західної залізниці» та «Одеської залізниці».

Під час зустрічі присутні обговорили питання забезпечення правопорядку та боротьбу зі злочинністю у поїздах та на об’єктах інфраструктури залізничного транспорту.

Результатом зустрічі стало рішення про відновлення практики присутності в поїздах міського та міжміського сполучення працівників поліції, а на найбільших вузлових залізничних станціях області, таких як «Вінниця», «Козятин» та «Жмеринка» будуть чергувати військовослужбовці Національної Гвардії України.

На залізничних переїздах Вінниччини встановлять камери спостереження

Також усі присутні дійшли до висновку щодо необхідності встановлення камер відеоспостереження на залізничних переїздах та проведення спільних їх оглядів. Наявність відеокамер дасть змогу фіксувати факти порушень Правил дорожнього руху водіями, на яких постійно нарікають працівники залізниці, для подальшого проведення з ними профілактичних заходів.

На залізничних переїздах Вінниччини встановлять камери спостереження

В ході зустрічі також було обговорено питання необхідності встановлення на залізничних станціях тривожних кнопок виклику поліції, що дасть змогу оперативно реагувати на скоєні правопорушення.

На залізничних переїздах Вінниччини встановлять камери спостереження

На завершення зустрічі заступник начальника ГУ Нацполіції Сергії Кримчук подякував присутнім за активну участь в процесі обговорення та висловив сподівання на успішне виконання спільно запланованих захотів.



Переглядів: 3304
Поширень: 0