Працівники ладижинської поліції затримали місцевого жителя, який застосувавши силу, пограбував людину з особливими потребами. За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 4-х ув’язнення.

25 лютого у Ладижині працівники поліції затримали 28-річного місцевого жителя, який о четвертій ранку пограбував чоловіка з особливими потребами. 39-річний потерпілий вийшов на вулицю покурити, коли до нього підійшов зловмисник та почав вимагати гроші. Аби уникнути суперечки з незнайомцем, чоловік пішов додому. У під’їзді будинку зловмисник побив його та відібрав мобільний телефон.

Як розповів начальник Ладижинського відділення поліції Сергій Бойко, слідчо-оперативна група, яка їхала на виклик затримала підозрюваного саме у той момент, коли він продавав випадковому перехожому відібраний у потерпілого телефон.

Затриманим виявився 28-річний місцевий житель. Три дні дому він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 4-х років ув’язнення.



Переглядів: 2401
Поширень: 0