У Вінницькій обласній службі зайнятості нещодавно відбулася підсумкова нарада обласної служби зайнятості за січень 2016 року та першочергові завдання в умовах впровадження антикризового Регламенту роботи центрів зайнятості щодо задоволення потреб клієнтів.

За словами в.о.директора Вінницького обласного центру зайнятості Світлани Аляб’євої протягом січня 2016 року працевлаштовано 1088 осіб. 188 осіб взяли участь у оплачуваних громадських та інших роботах тимчасового характеру. Працевлаштовано безробітних на нові робочі місця, за яких здійснюється компенсація єдиного внеску роботодавцям – 41 особа. Направлено на професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації – 240 безробітних. Отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності – 35 безробітних.

Минулого місяця більше тисячі вінничан знайшли роботу за сприяння служби зайнятості

Для підвищення ефективності роботи базових центрів зайнятості в цілому та кожного фахівця зокрема, посилення ролі керівника центру зайнятості в управлінні персоналом та контролі ризиків, повноцінного виконання функцій базовими центрами зайнятості в умовах скорочення персоналу, в регіоні запроваджена робота за новим Регламентом роботи центрів зайнятості щодо задоволення потреб клієнтів. На нараді своїм досвідом та напрацюваннями поділилися директори Гайсинського РЦЗ, Ленінського РЦЗ м. Вінниці, Тростянецького РЦЗ, які є пілотними в області.



Переглядів: 3085
Поширень: 0