В одному з сіл Хмільницького району під час сварки батько дерев’яною палицею наніс сину удари в область голови несумісні із життям. Попередньо встановлено, 61-річний чоловік захищав дружину від нетверезого сина, який вимагав у матері гроші.

25 лютого близько півночі до поліції надійшла інформація від чергового лікаря про те, що у одному з сіл району за місцем проживання помер 38-річний чоловік.

Як розповів начальник Хмільницького відділу поліції Володимир Канюка, під час огляду на тілі померлого були виявлені тілесні ушкодження у вигляді забійної рани скроневої та потиличної ділянки голови. Слідчо-оперативною групою було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від власного батька.

Того вечора потерпілий повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння та розпочав сварку з матір’ю. Погрожував застосувати силу, якщо жінка не дасть йому гроші на випивку. Аби вгамувати п’яного сина, батько дерев’яною палицею вдарив його у голову. Від удару чоловік втратив свідомість. Батько викликав швидку допомогу, але сина врятувати не вдалося. Лікарі лише констатували його смерть.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення батькові загрожує до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 2413
Поширень: 0