Травмуванням з мисливської зброї закінчилися розваги двох жителів Калинівського району. За селом на пустирі чоловіки вирішили постріляти по пляшках. З необережності один з них влучив в іншого. Обставини інциденту з’ясовують слідчі. Потерпілий у важкому стані знаходиться у лікарні.

26 лютого з хірургічного відділення вінницької лікарні до поліції надійшло повідомлення про те, що до них з вогнепальним пораненням стегна та черевної порожнини госпіталізований 20-річний житель Калинівського району.

Як розповів начальник Калинівського відділення поліції Анатолій Скічко, вогнепальне поранення потерпілий отримав від товариша-односельця, який проживає по сусідству. Попередньо встановлено, що о 16.00 чоловіки вирішили розважитися, постріляти з мисливської рушниці по пляшках. Пішли на пустир за село. Там, з необережності, старший з чоловіків вистрілів і влучив у молодшого товариша.

Наразі усі обставини даного інциденту з’ясовують слідчі. Вилучена зброя зареєстрована.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 128 КК України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено обмеження волі на строк до 2-х років.



Переглядів: 2296
Поширень: 0