Жінка повірила зловмисникам, які запевнили, що гривня виводиться з обігу і необхідно її обміняти на євро. Шахраї заволоділи коштами потерпілої в розмірі 10 000 гривень.

9 лютого до Бершадського відділу поліції звернулася 69-річна жителька села Кошаринці. Пенсіонерка повідомила, що декілька годин назад до неї прийшли дві жінки, які представившись соціальними працівниками, заволоділи її коштами у сумі 10 000 гривень.

Як розповів начальник Бершадського відділу поліції, правопорушниці запевнили пенсіонерку, що Україна вступає в Євросоюз, у зв’язку з цим проводиться заміна гривні на євро. Пенсіонерка повірила і віддала шахраям 10 000 гривень. В замін отримала сувенірні гроші.

Працівники поліції вживають заходи щодо встановлення місця знаходження зловмисниць.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 3-х років позбавлення волі.
Поліція закликає громадян не довіряти незнайомцям, які пропонують під будь-яким приводом провести обмін грошей або поміняти старі купюри на нові, відразу звертайтеся до поліції.



Переглядів: 2151
Поширень: 0