На рахунку 20-річного затриманого два викрадені автомобілі, ноутбук, гроші та інші цінності. Зловмисника затримали на «гарячому», під час спроби обікрасти черговий будинок.

5 березня до Хмільницького відділу поліції звернувся 37-річний житель села Соколове. Чоловік повідомив, що побачив, як невідомий намагається проникнути до його літньої кухні. Виїхавши на виклик, поліцейські затримали правопорушника на «гарячому». Ним виявився 20-річний місцевий житель.

За словами начальника Хмільницького відділу поліції Володимира Канюки, перевіряючи затриманого на причетність до аналогічних злочинів, поліцейські з’ясували, що він протягом місяця скоїв чотири кримінальні правопорушення. Проникаючи до будинків жителів району, він побутову техніку та гроші. Два тижні тому в місті Хмільнику зловмисник викрав два автомобілі - «ВАЗ» та «Хюндай». Зловмисник користувався викраденим транспортом, аж поки в ньому не закінчилось пальне.

Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 та 2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобом) та ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2063
Поширень: 0