У дорожньо-транспортних пригодах, які сталися у Вінницькому та Барському районах області, двоє пішоходів та велосипедист отримали тілесні ушкодження несумісні з життям.

7 березня близько першої години ночі в селі Верхівка Барського району 45-річний водій автомобіля «ВАЗ», рухаючись по сільській дорозі, здійснив наїзд на 31-річного пішохода. Потерпілий, який йшов по проїжджій частині, впав, і його переїхав легковик. Внаслідок наїзду на людину, автомобіль з’їхав з дороги та перевернувся. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід помер на місці пригоди. Водій та 23-річний пасажир «ВАЗа» з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Барської районної лікарні. За попередньою інформацією, водій і пішохід перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Цього ж дня о 19 годині на залізничному переїзді в селі Степанки Барського району під колеса вантажного потягу сполученням Могилів-Подільський-Жмеринка потрапила 74-річна пенсіонерка, яка намагалася перейти залізничні колії. Потерпіла з численним тілесним ушкодженнями доставлена до лікарні, де під час надання медичної допомоги померла.

8 березня близько 20.00 години 43-річний водій автомобіля «ДАФ», рухаючись по Немирівському шосе скоїв наїзд 56-річного велосипедиста. Чоловік рухався у попутному напрямку з вантажівкою. Потерпілий отримав ушкодження несумісні з життям.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2442
Поширень: 0