У Жмеринці 15-річна дівчина і двоє її друзів побили 13-річного хлопця. Правопорушники забрали в потерпілого мобільний телефон та гроші. Підлітки познайомились у соціальній мережі та після нетривалої Інтернет-переписки домовились про зустріч.

7 березня до Жмеринського відділу поліції з заявою про пограбування звернулася 50-річна жителька району. Вона повідомила, що декілька години тому в Жмеринці в приміщенні покинутого будинку, у її 13-річного сина відібрала мобільний телефон вартістю близько 4 000 гривень та гроші.

За словами начальника Жмеринського відділу поліції Олександра Прозоровського, у скоєнні кримінального правопорушенні підозрюється 15-річна школярка та 2-є її товаришів. Дівчина познайомилась з потерпілим у соцмережі. Через деякий час вони домовились зустрітися,куди зловмисниця запросила ще двох своїх друзів, віком 15 та 17 років. Хлопці застосувавши фізичну силу, забрали у 13-річного потерпілого мобільний телефон та гроші.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 186 Кримінального кодексу України (грабіж поєднаний з насильством, скоєний за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до 6 років.

Телефон вилучений та повернутий власникові.



Переглядів: 2190
Поширень: 0