Більше 20 тисяч літрів рідини з характерних запахом спирту виявили співробітники відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів фіскальної служби Вінниччини на території недіючого підприємства в області.

Оскільки приміщення не включене до Єдиного державного реєстру місць зберігання спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, тримання даної продукції там є незаконним. Через наближеність району, де виявлена нелегальна знахідка, до південних регіонів країни, фіскали мають підстави вважати, що рідина зберігалася для подальшого вивезення та реалізації. Не виключено також, що спирт міг постачатися для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв у підпільних цехах.

На території недіючого спиртзаводу на Вінниччині фіскали виявили більше 20 тис. літрів спирту

На даний час незаконна продукція вартістю майже 3 млн. грн. вилучена. Слідчими Головного управління ДФС у Вінницькій області внесена відповідна інформація до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів. 



Переглядів: 3418
Поширень: 0