Протягом минулої доби у різних районах області працівники поліції затримали зловмисників, які незаконно привласнили три велосипеди.

16 березня працівники Вінницького відділу поліції затримали 26-річного вінничанина, який по вулиці Гонти, зловживаючи довірою 16-річного підлітка заволодів його велосипедом вартістю близько 4 тисячі гривень.

Раніше молодик не мав проблем із законом.

Тепер підозрюваному загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). За таке правопорушнику загрожує покарання в обмеженні волі на строк до трьох років.

Цього ж дня працівники Козятинського відділення поліції затримали чоловіка, який скоїв крадіжку двох велосипедів з домоволодіння 40- річного жителя села Бродецьке.

За підозрою у правопорушенні правоохоронці затримали 22-річного раніше судимого жителя села Медведівка. Свою вину чоловік визнав. Викрадені транспортні засоби планував продати. Крадене поліцейські вилучили та повернули власнику.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 2466
Поширень: 0