В Липовецькому районі чоловік зберігав 5 артснарядів калібру 75 мм у підсобному приміщенні власного домогосподарства, а в лісовому масиві неподалік Гнівані місцеві жителі знайшли ручну гранату та три артилерійські снаряди.

19 березня в ході проведення оперативно-профілактичних заходів поліцейські з дозволу власника оглянули домогосподарство 25-річного жителя села Росоша. Під час огляду в підсобному приміщенні поліцейські виявили 5 снарядів калібру 75 мм часів Другої світової війни. Походження вилучених боєприпасів та мету їх зберігання з’ясує слідство.

За даним фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

20 березня місцеві жителі в лісовому масиві неподалік міста Гнівань виявили одну ручну гранату та три артилерійські снаряди часів війни. До прибуття фахівців поліцейські забезпечили охорону виявлених предметів та прилеглої місцевості.



Переглядів: 1855
Поширень: 0