37-річний чоловік у своєму гаражі переховував нарізну зброю, гранати, саморобний вибуховий пристрій та патрони. Джерело походження вилученого арсеналу та мету зберігання наразі з’ясовує слідство.

23 березня працівники Козятинського відділення поліції в ході проведення санкціонованого обшуку у домоволодінні 37-річного жителя районного центру у гаражі виявили вогнепальну зброю та боєприпаси.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Геннадій Ткачук, у правопорушника поліцейські вилучили пістолет "Макарова", автомат з глушником, дві бойових гранати з запалами, саморобний вибуховий пристрій, більше п’яти сотень патронів різного калібру та дві спортивні шапки з прорізами для очей.

У Козятині чоловік зберігав у своєму гаражі автомат з глушником, саморобну вибухівку та дві "балаклави"

Джерело походження заборонених предметів та мету їх зберігання наразі з’ясовує слідство.

Під час проведення санкціонованого обшуку слідчо-оперативною групою поліції на території домогосподарства, залучалися спеціалісти вибухотехніки. За словами начальника вибухотехнічного відділу ГУ Нацполіції Валентина Мельника, вибуховий пристрій на місці події був оглянутий та знешкоджений.

У Козятині чоловік зберігав у своєму гаражі автомат з глушником, саморобну вибухівку та дві "балаклави"

Вилучені елементи вибухового пристрою, зброя та боєприпаси направлені на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 2895
Поширень: 0