Голова фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Вінницькій обласній раді, очільник Хмільницької районної партійної організації Олександр Крученюк допоміг відремонтувати старовинний храм у селі Рибчинці Хмільницького району.

Свято-Миколаївський храм Української православної церкви був побудований у 1824 році, а в 1999 році – відреставрований. Але з часом кам’яна будівля знову стала потребувати ремонту підлоги. Громада села звернулася до депутат обласної ради Олександра Крученюка з прохання про допомогу і він забезпечив ремонт. Свою подяку селяни висловили меценату у замітці в районній газеті «Життєві обрії».

«На жаль, дороги в Україні далеко не у відмінному стані. Такою донедавна була дорога по вулиці Марка Вовчка у місті Хмільнику. А вона, до речі,веде до міського кладовища. Самі ж мешканці цього мікрорайону з сумом жартують, що там у покійників всі ґудзики розстібаються, коли їх провозять по тій ділянці дороги», - написав на своїй сторінці у Фейсбук Олександр Крученюк.

За словами депутата, «власним коштом було висипано 4 КРАЗи щебеню та прогрейдеровано найбільші ями на дорозі. Витрати на транспорт та паливно-мастильні матеріали також взяв на себе».

Олександр Крученюк допоміг відремонтувати старовинний храм, покращив дорогу та подарував меблі й іграшки дитсадку

«У селі Кустівцях Хмільницького району знаходиться дитячий садочок «Веселка», бюджетне забезпечення залишає бажати кращого у всіх дошкільних закладах. На моє ім’я кожного дня приходить безліч різних звернень. Просив би усіх небайдужих звернути увагу на такі маленькі садочки, що розташовані у сільській місцевості, та по можливості надавати будь-яку посильну допомогу у такі заклади. Адже діти це наше майбутнє, попри усі економічні негаразди вони мають право на гідно забезпечене дитинство», - написав депутат.

Олександр Крученюк допоміг відремонтувати старовинний храм, покращив дорогу та подарував меблі й іграшки дитсадку

Він додав, що «зі своєї сторони передавши до садочка дитячі столи та іграшки, на прохання завідуючої Нелі Шклярук укомплектувати відремонтоване приміщення кухні, старатимусь забезпечити кухню дитячого садочка меблями. І відшукаю будь-які можливості, щоб у стислі строки виконати обіцянку, й на далі буду допомагати не тільки цьому а й іншим навчальним закладам. Адже майбутнє наших дітей і нашої країни у наших руках».



Переглядів: 2759
Поширень: 0