Чоловік проникав у домоволодіння односельчан та викрадав речі, що потрапляли в його поле зору. Крім крадених речей, у правопорушника знайшли наркотики. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Близько двох тижнів тому, до Оратівського відділення поліції з заявами про злочини звернулись жителі Яблуновиці та Оратова. Потерпілі розповіли, що з їх домогосподарств викрали золоті вироби, запчастини до автомобіля, водяні насоси, електроінструмент та десять мішків цукру.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу зловмисника та розшукали його. Ним виявився 29-річний односельчанин одного із потерпілих.

Під час обшуку домогосподарства правопорушника, правоохоронці виявили не тільки викрадені речі, а й наркотичні засоби та пристрої для їх вживання.

Викрадені речі та наркотики вилучені та направлені на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднана з проникненням в житло) та за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). За такі правопорушення передачею покарання до шести років позбавлення волі.



Переглядів: 2256
Поширень: 0