Сьогодні своє 100-літній ювілей святкує Шадурська Єва Миколаївна із с. Мала Клітинка, що на Козятинщині. Привітати ювілярку крім родичів, друзів та сусідів, завітали й керівники району.

Єва Миколаївна до сьогодні читає без окулярів книги класиків, газети, цікавиться політикою, порається по господарству, поливає квіти та дуже хоче цьогоріч засадити грядку на своєму городі.

На питання секрету довголіття відповіла, що завдячує цим невтомній праці з дитинства, любові до книг, гарному ставленню рідних та постійній допомозі лікаря Дмитра Шкрабія, якого ювілярка вже багато років називає своїм другим сином.

Єва Шадурська полюбляє цитувати Тараса Шевченка та дуже пишається своїми дітьми. Адже син іменинниці служив у Афганістані, потім у чині полковника служив в медичному підрозділі СРСР.

«Ваш ювілей – це знакова подія не тільки для Вашої родини, але для району та для області в цілому. Ваша багаторічна, невтомна праця, працелюбність і наполегливість, а також багатолітній досвід - гідний наслідування молодим поколінням. Бажаю Вам міцного здоров’я на довгі роки, благополуччя та добробуту - щиро побажав керівник апарату райдержадміністрації Юрій Студоляк. Присутні приєдналися до найкращих побажань і вручили Єві Миколаївні квіти та цінні подарунки.



Переглядів: 2846
Поширень: 0