Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 березня близько 01.00 години ночі в смт. Літин. Водій вантажівки частково виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автобусом. Внаслідок аварії загинула 46-річна вінничанка.

За передніми даними, 52-річний житель Тернопільської області, керуючи вантажним автомобілем «ДАФ», на заокругленій ділянці дороги частково виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автобусом «НЕОПЛАН», в салоні якого перебувало 29 пасажирів.

Внаслідок аварії 46-річна пасажирка автобуса від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди. Решта пасажирів значних тілесних ушкоджень не отримали.

В Літині вантажівка в'їхала в автобус із 29 пасажирами. Одна людина загинула

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 5212
Поширень: 0