За результатами проведеного в області моніторингу Теплицький ЦНАП входить до переліку кращих дозвільних центрів регіону. Тут обладнана зона очікування з окремо облаштованими місцями для заповнення документів, діє електронна черга. У приміщенні центру розташовано банківський термінал, поруч - приватним підприємцем здійснюються послуги з ксерокопіювання та продаж канцтоварів.

У ЦНАПі робота організована за принципом «єдиного вікна», тут надаються 68 видів послуг і, як відзначила адміністратор установи, упродовж І кварталу поточного року до центру за відповідними послугами вже звернулися 2 444 особи.

Голова облдержадміністрації оглянув матеріально-технічне забезпечення центру та поцікавився проблемами, з якими зіштовхуються працівники установи у процесі своєї діяльності. Відтак, вкотре наголосив на важливості вдосконалення роботи у форматі дозвільних офісів.

Теплицький "Прозорий офіс" увійшов до переліку кращих дозвільних центрів Вінниччини

Також у рамках візиту Валерій Коровій відвідав районне управління праці та соціального захисту населення, де ознайомився з ходом надання мешканцям Теплицького району державних допомог.



Переглядів: 3214
Поширень: 0