Працівники поліції протягом години затримали двох підозрюваних у скоєні розбійного нападу на магазин у Вінницькому районі. Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій ) Кримінального кодексу України.

Близько 17-ї години до Вінницького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих зловмисників вчинили напад на продуктовий магазин в смт. Десна.

За словами начальника Вінницького відділення поліції Віктора Сидоренка, за описом потерпілої впродовж години працівники поліції встановили нападників та затримали їх. Ними виявились двоє раніше судимих за майнові злочини жителів міста Хмельницький віком 29 і 30 років. Правопорушники перебували неподалік від місця скоєння злочину, на одному із складів, де очікували розвантаження свого автомобіля.

Попередньо встановлено, що один із нападників залишився на вулиці, а інший зайшов до приміщення магазину. Коли 51-річна жінка-продавець діставала цигарки з полиці, зловмисник наніс їй декілька ударів, в результаті чого потерпіла впала. Після цього нападник забрав грошову виручку з каси. Там виявилось всього 65 гривень.

Чоловіки затримані та перебувають в ізоляторі тимчасово тримання. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачене покарання до 12 років позбавлення волі.



Переглядів: 2699
Поширень: 0