Жертвою шахрая стала 51-річна жителька Крижопільського району. На лікування сина, якого начебто побили в зоні АТО, жінка віддала зловмиснику майже 3 тисячі гривень.

13 березня до працівників поліції звернулась 51- річна жителька Крижопільського району. Жінка повідомила, що о 11 годині на її мобільний телефон зателефонував начебто її син, який знаходиться в зоні АТО. Чоловік розповів, що його сильно побили та попросив перерахувати кошти на банківський рахунок для лікування.

Не впізнавши голос сина, потерпіла виконала всі вказівки зловмисника та перерахувала 3 тисячі гривень на наданий рахунок. Через деякий час, додзвонившись до сина, жінка зрозуміла, що її ошукали та звернулась до правоохоронців.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.

Поліція вкотре закликає громадян не втрачати пильність. Якщо Вам зателефонують невідомі і під будь – яким приводом просять перерахувати чи віддати гроші- не гайте часу та звертайтесь до поліції.



Переглядів: 1918
Поширень: 0