На 59 засідання комісії надано 15 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації. З них: 7 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області, 8 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

В тому числі: про продаж земельної ділянки – 1 ,про надання згоди на поділ земельної ділянки – 1, про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) – 1, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) – 1, про поновлення договору оренди землі – 1, про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації–6, про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) -1, про поновлення договору оренди земельної ділянки водного фонду – 3.

Розглянуто  і погоджено питання надання земельних ділянок 33 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

За результатами роботи комісії погоджено 12 проектів розпоряджень облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам. Ще 3 проекти розпоряджень голови облдержадміністрації вирішено розглянути після додаткового вивчення.



Переглядів: 2600
Поширень: 0