Вчора у приміщенні міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» відбулося перше засідання конкурсної комісії з визначення програм, розроблених інститутами громадського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.

На початку зібрання 15 учасників – переможців минулорічного конкурсу підвели підсумки і прозвітували про реалізацію своїх програм. Зокрема, члени засідання заслухали презентації програм Вінницької громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія», асоціації захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця», громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини» та інші. За активну позицію та сприяння у розвитку громадянського суспільства краю їх було відзначено подяками голови ОДА та цінними подарунками.

30 проектів громадських організацій Вінниччини змагатимуться за 1,2 млн грн з обласного бюджету

Голова конкурсної комісії Світлана Василюк ознайомила членів конкурсної комісії із порядком денним, який передбачав обговорення та затвердження регламенту роботи конкурсної комісії. За її словами, цього річ подано конкурсні пропозиції 30 проектів інститутів громадянського суспільства на загальну суму 1 млн 261 тис грн.

Конкурсна комісія встановила термін для детального ознайомлення із проектами конкурсних пропозицій, які будуть допущені для участі у другому етапі конкурсу із відкритим захистом проектів.



Переглядів: 2577
Поширень: 0