21 квітня комісією Державної служби України з надзвичайних ситуацій з метою перевірки оперативності та ефективності реагування всіх служб м. Жмеринки та Жмеринського району на можливі надзвичайні ситуації, вжито ряд заходів у рамках комплексної перевірки стану впровадження в регіоні державної політики у сфері цивільного захисту.

О 9:00 в приміщенні районної державної адміністрації відбулося засідання із керівним складом міста та району, на якому було представлено склад комісії, та оголошено напрямки, за якими здійснюється контроль.

В Жмеринському районі рятувальники вчились ліквідувати наслідки розгерметизації цистерни аміаку

В ході перевірки організації, планування та реалізації відповідних заходів, що вживаються у сфері цивільного захисту населення, було проведено й практичне відпрацювання ввідної, яка надійшла усім оперативним службам о 14:32.

На одному із хімічно-небезпечних об’єктів, що належить ТОВ «Сет-Агроподілля», розташованому у районному центрі на вул. Барляєва, було ліквідовано наслідки умовної розгерметизація цистерни аміаку з подальшим виходом речовини назовні

В Жмеринському районі рятувальники вчились ліквідувати наслідки розгерметизації цистерни аміаку

Під час засідання міської та районної комісій з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було вивчено готовність та можливості місцевих органів управління у сфері цивільного захисту на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.



Переглядів: 2211
Поширень: 0