На вихідних на Вінниччині у двох ДТП в Жмеринському та Тульчинському районах постраждали водій мотоциклу та велосипедистка

23 квітня аварія сталась на одній з центральних вулиць Жмеринки. Виїздом слідчо - оперативної групи було встановлено, що 53-річна велосипедистка, виїхала на головну дорогу та потрапила під колеса автомобіля «ЗАЗ Ланос», за кермом якого був 32- річний місцевий житель. Внаслідок ДТП 53- річна жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення Жмеринської центральної лікарні.

В Тульчинському районі біля повороту на село Тарасівка, 25-річний мотоцикліст, не впоравшись з керуванням допустив зіткнення з тросовим роздільним огородженням, в результаті зіткнення чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Тульчинської центральної лікарні.

Слідчими відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 1712
Поширень: 0