Працівники Козятинського відділення поліції затримали трьох зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні трьох правопорушень. За ніч вони «встигли» викрасти автомобіль та вчинити дві крадіжки.

До козятинської поліції звернулись одразу троє місцевих жителів з заявами про крадіжки та незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ 2101». В ніч на 24 квітня у 65-річної мешканки села Флоріанівка невідомі, зірвавши навісний замок до підсобного приміщення, викрали електромлин та зерно. У селі Кордишівка викрали продукти харчування з магазину, а у Козятині - припаркований біля будинку автомобіль «ВАЗ 2101».

На Вінниччині троє чоловіків на краденому авто обікрали продмаг. Злочинців піймали за "застіллям" із "здобичі"

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Геннадій Ткачук, в ході перевірки оперативники встановили, що до скоєння цих правопорушень причетний неодноразово засуджений місцевий житель. Під час проведення розшукових заходів нетверезого 27-річного чоловіка та двох його 31-річних спільників поліцейські затримали в полі неподалік місця злочину. Молодики влаштували собі застілля з викрадених продуктів та заснули. Там же знайшли і пошкоджену викрадену автівку.

Зі слів затриманих з’ясувалось, що вночі вони у Козятині викрали автомобіль «ВАЗ 2101». На автівці вони дістались до села Флоріанівка де вчинили крадіжку, після поїхали в Кордишівку та обікрали магазин.

На Вінниччині троє чоловіків на краденому авто обікрали продмаг. Злочинців піймали за "застіллям" із "здобичі"

Зловмисники затримані в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Наймолодший підозрюється у скоєнні ще п’яти крадіжок, причетність інших до скоєння аналогічних злочинів на території району, перевіряють поліцейські.

Дана подія зареєстрована у єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст.185 КК (крадіжка). Чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2359
Поширень: 0